Pofonegyszerű bögrés pite recept

Hozzávalók:
- 3 bögre liszt
- 1 bögre cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 150 g tejföl
- 1 vaníliás cukor
- 1 sütőpor
- 25 dkg margarin
- Töltelék: alma, túró, meggy, főtt mák/tetszés szerint/
Elkészítése:
A lisztben elmorzsoljuk a margarint, hozzáadjuk az összes többi anyagot, amitől a tésztánk szépen nyújtható állagú lesz.
Kettéosztjuk a tésztánkat, majd a tepsink méretére nyújtjuk. Egyik megy alulra, megszórjuk egy kicsi darával, majd jöhet a töltelék és végül a másik lap.
Megszurkáljuk villával és 180 fokon addig sütjük, még nem kezd pirulni.
Porcukrozzuk és mind megesszük!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »