Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Cseresznyés pite recept

Cseresznyés pite
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 6  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 6  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje kemény habja
    • 25 dkg cukor
    • 25 dkg margarin
    • 25 dkg liszt
    • 1/2 dl tej
    • 1 vaníliás cukor
    • 1 sütőpor
    • fél citrom reszelt héja
    • ropogós cseresznye (mennyiség ízlés szerint)

    Elkészítése:

    A tojássárgákat a cukrokkal és a margarinnal habosra keverjük, hozzáadjuk a tejet, citromhéjat, majd a sütőporos lisztet és a kemény tojáshabot bele keverjük óvatosan. 20×30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, a tészta masszát bele öntjük, elsimítjuk és a kimagozott cseresznyét a tetejére szórjuk. Ezután ki sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá