Pudingos párnák recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 40 dkg lisztből készített édes, hajtogatott, élesztős tészta
Töltelék:
- 1 cs bármilyen ízű pudingpor
- 3 dl tej
- 3-4 ek cukor
Elkészítése:
A pudingot elkészítjük. A készítés megegyezik a csomagoláson leírtakkal, csak az anyaghányad tér el. Teljesen kihűtjük.
Az elkészített tésztát 4-5 mm vékonyra nyújtjuk, félbe vágjuk. Egyik felére nyomózsákból 6-7 cm-es csíkban tölteléket húzunk. Egymástól kb 2 ujjnyi távolságra legyenek. Rátesszük a tészta másik felét. Ujjunkkal a közöket és a széleket jól lenyomkodjuk, hogy ne folyjon ki a töltelék. Ha a szélénél kicsit vastagabb tészta lelóg, nyugodtan le lehet vágni.
Tetejét átlósan, háromszor-négyszer bevagdossuk, tojással lekenjük és sütjük 200 fokon, gőzös (a sütő aljába tegyünk egy tepsibe vizet) sütőben.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »