Mogyorókrémes bukta recept

Elkészítése:
Először a tésztát készitjük el. Az összetevőket egy tálba mérjük – ügyelve, hogy az élesztő ne érintkezzen a sóval, majd simára dagasztjuk a tésztát. A kész tésztát kétszeresére kelesztjük kb. 20 perc alatt.A megkelt tésztát lisztes asztalon ujjnyi vastagra nyújtjuk és 24 db szabályos négyzetre vágjuk.Mindegyik négyzet közepére 1 kanál nutellát teszünk.Feltekerjük a szélét picit lenyomkodjuk.A buktákat sütőpapírral kibélelt tepsibe sorakoztatjuk szorosan egymás mellé.A felvert tojással megkentük és pár percet még pihentetjük.Előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »