Minifánk recept

Hozzávalók:
28 darabhoz:
- 3 ek porcukor
- 4 ek schar B mix liszt (aki nem gluténérzékeny: 4 ek finomliszt)
- 3 ek glutenix-alfa mix liszt (aki nem gluténérzékeny: 3 ek rétesliszt)
- 1 cs sütőpor
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag vaníliás cukor
- 6 ek olaj
- 1 dl laktózmentes tej
Elkészítése:
A tojást a cukorral, a vaníliás cukorral habosra keverem, majd hozzáadom az olajat. Egy külön edénybe összekavarom a liszteket a sütőporral, majd a tojásos cukros masszához adom és alaposan összedolgozom, végül hozzáadom a tejet.
Ha az alapanyagokat összekevertem 15-20 percet állni hagyom, majd elektromos fánk sütőben, adagonként 7-8 perc alatt készre sütöm! Ha nincs ilyen sütőd, főzőlapon, olajban is kisütheted.
Tetszőlegesen és ételallergia függvényében díszítem!
Jó nassolást Mindenkinek! :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »