Pizzás kifli recept
Ők is elkészítették
                            Hozzávalók:
Tészta:
- 50 dkg liszt
 - 1margarin
 - 1 ek zsír
 - 1 dl tej
 - 5 dkg élesztő
 - 1 
 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája - 2 dl tejföl
 - pici só
 
Töltelék:
- 1 üveg pizzakrém
 - illetve kerülhet még bele sajt, kukorica vagy bármi ízlés szerint
 
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit gyúrjuk össze, majd osszuk el 4 egyenlő részre. A négy részből kör alakú tésztát nyújtunk. A kör alakú tésztánkat kenjük meg a pizzakrémmel úgy, hogy az 1 üveg elég legyen (de vásárolhatunk kettőt is attól függetlenül ki mennyire szeretné pizzásan). Majd ezt követően szeljünk 12 db körülbelül egyenlő háromszögeket a kör alakú tésztánkból. Ezután a szélesebb végétől kezdjük el föltekerni a vékonyabb (csúcsosabb) része felé. Ha ez kész, akkor tepsibe tesszük és begyújtjuk a sütőt. Nem kell előre melegíteni, mert ahogy a sütő melegszik úgy a tészta addig megkel,és keleszteni sem kell. Ezután addig sütjük még aranysárga vagy világosbarna nem lesz.
Sztori: Nagyon tudom ajánlani, mert frissen elkészítve nagyon laktató és az egész család szeretni fogja! Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
											
											
