Pizzás kifli recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 50 dkg liszt
- 1margarin
- 1 ek zsír
- 1 dl tej
- 5 dkg élesztő
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 2 dl tejföl
- pici só
Töltelék:
- 1 üveg pizzakrém
- illetve kerülhet még bele sajt, kukorica vagy bármi ízlés szerint
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit gyúrjuk össze, majd osszuk el 4 egyenlő részre. A négy részből kör alakú tésztát nyújtunk. A kör alakú tésztánkat kenjük meg a pizzakrémmel úgy, hogy az 1 üveg elég legyen (de vásárolhatunk kettőt is attól függetlenül ki mennyire szeretné pizzásan). Majd ezt követően szeljünk 12 db körülbelül egyenlő háromszögeket a kör alakú tésztánkból. Ezután a szélesebb végétől kezdjük el föltekerni a vékonyabb (csúcsosabb) része felé. Ha ez kész, akkor tepsibe tesszük és begyújtjuk a sütőt. Nem kell előre melegíteni, mert ahogy a sütő melegszik úgy a tészta addig megkel,és keleszteni sem kell. Ezután addig sütjük még aranysárga vagy világosbarna nem lesz.
Sztori: Nagyon tudom ajánlani, mert frissen elkészítve nagyon laktató és az egész család szeretni fogja! Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »