Mazsolás kalács recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 10 dkg vaj
- 15 dkg cukor
- 25 dkg liszt
- 15 dkg mazsola
- 1 dl tejföl
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 citrom reszelt hélya
- fél csomag sütőpor
A vajat habosra keverjük és hozzákeverjük a tojást, a cukort, a mazsolát, a reszelt citromhéjat, a tejfölt, a sütőporral elkevert lisztet és egy csipetnyi sót. A masszát sima tésztává dolgozzuk és kikent zsemlemorzsával beszórt formába tesszük. A tetejét megkenjük tojással, hogy szép színe legyen és közepes lángot megsütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.