Kakaós fánk recept
                            Hozzávalók:
- 1/2 liter tej
 - 1 bögre liszt
 - 1/2 sütőpor
 - 4 egész 
 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - olaj a sütéshez
 - kakaós porcukor
 - (esetleg habtejszín de e nélkül is finom)
 
Elkészítés:
A lisztet összekeverjük a sütőporral,ezt a tejbe téve addig főzzük,hogy elváljon az edénytől. Megvárjuk amíg kihűl,majd hozzáadjuk a 4 tojást és  kikeverjük. Az így kapott tésztát evőkanállal forró olajba szaggatjuk, és barnára sütjük. A kisült fánkokat kakaós porcukorba megforgatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

