Kakaós fánk recept

Hozzávalók:
- 1/2 liter tej
- 1 bögre liszt
- 1/2 sütőpor
- 4 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- olaj a sütéshez
- kakaós porcukor
- (esetleg habtejszín de e nélkül is finom)
Elkészítés:
A lisztet összekeverjük a sütőporral,ezt a tejbe téve addig főzzük,hogy elváljon az edénytől. Megvárjuk amíg kihűl,majd hozzáadjuk a 4 tojást és kikeverjük. Az így kapott tésztát evőkanállal forró olajba szaggatjuk, és barnára sütjük. A kisült fánkokat kakaós porcukorba megforgatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »