Gyors kefires lángos recept

Hozzávalók:
- 1 kg liszt
- 1 csomag porélesztő
- 3*150 g kefir
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 evőkanál só
Elkészítése:
A liszthez hozzáadjuk az élesztőt és a sót, majd a kefirt és a tojásokat és jól kidagasztjuk.
Meleg helyen letakarva fél órát kelesztjük.
Olajos kézzel veszünk a tésztából, majd kihúzgáljuk és forró olajban aranybarnára sütjük.
Sztori: A megmaradt tésztát hűtőben akár egy hétig is el lehet tárolni. Én be szoktam rakni egy nylonba, így nem járja át a hűtőnek a szaga. Feltétnek csak a képzelet szabhat határt.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »