Gyors kefires lángos recept

Hozzávalók:
- 1 kg liszt
- 1 csomag porélesztő
- 3*150 g kefir
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 evőkanál só
Elkészítése:
A liszthez hozzáadjuk az élesztőt és a sót, majd a kefirt és a tojásokat és jól kidagasztjuk.
Meleg helyen letakarva fél órát kelesztjük.
Olajos kézzel veszünk a tésztából, majd kihúzgáljuk és forró olajban aranybarnára sütjük.
Sztori: A megmaradt tésztát hűtőben akár egy hétig is el lehet tárolni. Én be szoktam rakni egy nylonba, így nem járja át a hűtőnek a szaga. Feltétnek csak a képzelet szabhat határt.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »