Spenótgombócok recept
Hozzávalók:
- 1 cs mirelit spenót
- 25 dkg. tehéntúró
- 1 db.
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1,5 bögre reszelt sajt
- 1/2 bögre teljes kiörlésű liszt
- olvasztott vaj, só, bors
Elkészítése: A felengedett spenótot lecsepegtetjük, összekeverjük a túróval, tojással a sajt felével, a liszttel,sózzuk, borsozzuk és jól összedolgozzuk. Lisztezett kézzel gombócokat formálunk, és lobogó vízbe kifőzzük. Csepegtessük le, olvasztott vajjal leöntve, sajttal megszórva tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »

