Császármorzsa recept
Hozzávalók:
- 50 dkg búzadara
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - fél liter tej
- lekvár a tálaláshoz
Elkészítése:
A darát egy tálba öntöm, erre ráöntöm a tejet, a tojások sárgáját, a gyümölcs darabokat és kb fél órára félre teszem, hogy a dara beigya a tejet.
A tojások fehérjét habbá verem és a már megdagadt búzadarához keverem. Egy serpenyőben olajat hevítek és a masszát beleöntöm. Állandó kevergetés mellet szép barnára pirítom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

