Császármorzsa recept
Hozzávalók:
- 50 dkg búzadara
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - fél liter tej
- lekvár a tálaláshoz
Elkészítése:
A darát egy tálba öntöm, erre ráöntöm a tejet, a tojások sárgáját, a gyümölcs darabokat és kb fél órára félre teszem, hogy a dara beigya a tejet.
A tojások fehérjét habbá verem és a már megdagadt búzadarához keverem. Egy serpenyőben olajat hevítek és a masszát beleöntöm. Állandó kevergetés mellet szép barnára pirítom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »

