Póréhagymafelfújt recept

Elkészítése: A pórét 3 cm vastag karikára vágjuk, és forrásban lévő bő, sós vízben 3 percig blazsírozzuk. Hideg vízzel leöblítjük, lecsepegtetjük. A húst kis kockákra vágjuk. Egy tűzálló tálat kivajazunk, a pórét a tálba rakjuk, meghintjük a hússal. A tojásokat, a tojás sárgával, tejföllel, sajttal, és a fűszerekkel felverjük, és ezt öntjük a füstölt hús kockákra. Előmelegített sütőbe 200 fokon 40 percig sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »