Fasírt vajas tésztában recept

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 cs leveles tészta
- 50 dkg darált hús
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd foghagyma
- 2 szikkadt zsemle
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS ebből 1 a kenéshez
- majoránna
- szezámmag
Elkészítése:
Darál húsból fasírozott alapot készítek. Tésztát kinyújtom és 12 darabra vágom és megkenem a felvert tojással.A fasírtból 12 golyót készítek a tésztára helyezem,összecsomagolom batyuvá. Lekenem tojással, megszórom szezámmaggal és sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »