Ripsz-Ropsz fánk recept
Hozzávalók:
- 15 dkg liszt
- csipet só
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 kis pohár natúr joghurt
- bő olaj a sütéshez
- lekvár a tálaláshoz
Elkészítése:
A fánk masszából olajos kézzel kis ping-pong labdányi gombócokat formálunk és forró olajban oldalanként 1,5 perc alatt arany barnára sütjük. Vigyázzunk nehogy hirtelen süljenek meg, mert a közepük nem sül át. Az sem jó ha az olaj hideg mert akkor megszívják magukat olajjal! Tálaláskor megszórjuk porcukorral és lekvárt rakunk mellé! Jó étvágyat hozzá :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

