Ripsz-Ropsz fánk recept

Hozzávalók:
- 15 dkg liszt
- csipet só
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kis pohár natúr joghurt
- bő olaj a sütéshez
- lekvár a tálaláshoz
Elkészítése:
A fánk masszából olajos kézzel kis ping-pong labdányi gombócokat formálunk és forró olajban oldalanként 1,5 perc alatt arany barnára sütjük. Vigyázzunk nehogy hirtelen süljenek meg, mert a közepük nem sül át. Az sem jó ha az olaj hideg mert akkor megszívják magukat olajjal! Tálaláskor megszórjuk porcukorral és lekvárt rakunk mellé! Jó étvágyat hozzá :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »