Ripsz-Ropsz fánk recept

Hozzávalók:
- 15 dkg liszt
- csipet só
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kis pohár natúr joghurt
- bő olaj a sütéshez
- lekvár a tálaláshoz
Elkészítése:
A fánk masszából olajos kézzel kis ping-pong labdányi gombócokat formálunk és forró olajban oldalanként 1,5 perc alatt arany barnára sütjük. Vigyázzunk nehogy hirtelen süljenek meg, mert a közepük nem sül át. Az sem jó ha az olaj hideg mert akkor megszívják magukat olajjal! Tálaláskor megszórjuk porcukorral és lekvárt rakunk mellé! Jó étvágyat hozzá :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »