Ripsz-Ropsz fánk recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 15 dkg liszt
- csipet só
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kis pohár natúr joghurt
- bő olaj a sütéshez
- lekvár a tálaláshoz
Elkészítése:
A fánk masszából olajos kézzel kis ping-pong labdányi gombócokat formálunk és forró olajban oldalanként 1,5 perc alatt arany barnára sütjük. Vigyázzunk nehogy hirtelen süljenek meg, mert a közepük nem sül át. Az sem jó ha az olaj hideg mert akkor megszívják magukat olajjal! Tálaláskor megszórjuk porcukorral és lekvárt rakunk mellé! Jó étvágyat hozzá :)
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.