Pudingos csokis fánk recept

Hozzávalók 40 darabhoz:
- 60 dkg liszt
- 10 dkg cukor
- 2,5 dl langyos tej
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- csipet só
- 5 dkg élesztő
- 10 dkg olvasztott vaj
Töltelékhez:
- 1 cs vaníliás pudingpor
- fél liter tej
- 2 ek cukor
Tetejére:
- olvasztott csoki
Elkészítése:
Az élesztőt felfuttatom, a tojást a cukorral kikeverem,a margarint felolvasztom. Ha az élesztő felfutott a lisztel és a többi hozzávalóval kelt tésztát készítek.
Kétszeresére megkelesztem a tésztát. Lisztezett deszkán átgyúrom és hagyom szétterülni. Kb 2 cm vastagra hagyom és kiszaggatom pohárral vagy pogácsaszaggatóval. Bő, forró olajban kisütöm a fánkokat.
A pudingot megfőzöm a szokásos módon. Habzsák töltő csövével megtöltöm a pudinggal a fánkokat. A tetejét olvasztott csokival vonom be. A díszítést mindenki ízlésének megfelelően végezze.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »