Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pudingos csokis fánk recept

Pudingos csokis fánk
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók 40 darabhoz:

    • 60 dkg liszt
    • 10 dkg cukor
    • 2,5 dl langyos tej
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
    • csipet só
    • 5 dkg élesztő
    • 10 dkg olvasztott vaj

    Töltelékhez:

    • 1 cs vaníliás pudingpor
    • fél liter tej
    • 2 ek cukor

    Tetejére:

    • olvasztott csoki

    Elkészítése:
    Az élesztőt felfuttatom, a tojást a cukorral kikeverem,a margarint felolvasztom. Ha az élesztő felfutott a lisztel és a többi hozzávalóval kelt tésztát készítek.

    Kétszeresére megkelesztem a tésztát. Lisztezett deszkán átgyúrom és hagyom szétterülni. Kb 2 cm vastagra hagyom és kiszaggatom pohárral vagy pogácsaszaggatóval. Bő, forró olajban kisütöm a fánkokat.

    A pudingot megfőzöm a szokásos módon. Habzsák töltő csövével megtöltöm a pudinggal a fánkokat. A tetejét olvasztott csokival vonom be. A díszítést mindenki ízlésének megfelelően végezze.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá