Pudingos csokis fánk recept

Hozzávalók 40 darabhoz:
- 60 dkg liszt
- 10 dkg cukor
- 2,5 dl langyos tej
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- csipet só
- 5 dkg élesztő
- 10 dkg olvasztott vaj
Töltelékhez:
- 1 cs vaníliás pudingpor
- fél liter tej
- 2 ek cukor
Tetejére:
- olvasztott csoki
Elkészítése:
Az élesztőt felfuttatom, a tojást a cukorral kikeverem,a margarint felolvasztom. Ha az élesztő felfutott a lisztel és a többi hozzávalóval kelt tésztát készítek.
Kétszeresére megkelesztem a tésztát. Lisztezett deszkán átgyúrom és hagyom szétterülni. Kb 2 cm vastagra hagyom és kiszaggatom pohárral vagy pogácsaszaggatóval. Bő, forró olajban kisütöm a fánkokat.
A pudingot megfőzöm a szokásos módon. Habzsák töltő csövével megtöltöm a pudinggal a fánkokat. A tetejét olvasztott csokival vonom be. A díszítést mindenki ízlésének megfelelően végezze.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »