Néger fánk recept
Hozzávalók:
- Fél liter tej
- A tejnél egy picit kevesebb liszt
- 1/2 sütőpor a lisztben elkeverve.
- 4 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - olaj a sütéshez
- kakaós porcukor
- mellé: habtejszín
Elkészítése:
A tejet a sütőporos liszttel összefőzzük, hogy elváljon az edénytől, majd kevergetve kihűtjük.
Ebbe egyenként 4 db egész tojást elkeverünk./ gépi habverő dagasztójával/
Ezután evőkanállal forró olajba szaggatjuk. Ne túl sokat, hogy könnyen át tudjanak fordulni. Aranybarnára sütjük, majd papírra szedjük, hogy kissé leszívja az olajat róla.
Ezután kakaós porcukorba hempergetjük.
Felvert habtejszínnel nagyon finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

