Néger fánk recept
Hozzávalók:
- Fél liter tej
- A tejnél egy picit kevesebb liszt
- 1/2 sütőpor a lisztben elkeverve.
- 4 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - olaj a sütéshez
- kakaós porcukor
- mellé: habtejszín
Elkészítése:
A tejet a sütőporos liszttel összefőzzük, hogy elváljon az edénytől, majd kevergetve kihűtjük.
Ebbe egyenként 4 db egész tojást elkeverünk./ gépi habverő dagasztójával/
Ezután evőkanállal forró olajba szaggatjuk. Ne túl sokat, hogy könnyen át tudjanak fordulni. Aranybarnára sütjük, majd papírra szedjük, hogy kissé leszívja az olajat róla.
Ezután kakaós porcukorba hempergetjük.
Felvert habtejszínnel nagyon finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »

