Néger fánk recept

Hozzávalók:
- Fél liter tej
- A tejnél egy picit kevesebb liszt
- 1/2 sütőpor a lisztben elkeverve.
- 4 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- olaj a sütéshez
- kakaós porcukor
- mellé: habtejszín
Elkészítése:
A tejet a sütőporos liszttel összefőzzük, hogy elváljon az edénytől, majd kevergetve kihűtjük.
Ebbe egyenként 4 db egész tojást elkeverünk./ gépi habverő dagasztójával/
Ezután evőkanállal forró olajba szaggatjuk. Ne túl sokat, hogy könnyen át tudjanak fordulni. Aranybarnára sütjük, majd papírra szedjük, hogy kissé leszívja az olajat róla.
Ezután kakaós porcukorba hempergetjük.
Felvert habtejszínnel nagyon finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »