Néger fánk recept

Hozzávalók:
- Fél liter tej
- A tejnél egy picit kevesebb liszt
- 1/2 sütőpor a lisztben elkeverve.
- 4 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- olaj a sütéshez
- kakaós porcukor
- mellé: habtejszín
Elkészítése:
A tejet a sütőporos liszttel összefőzzük, hogy elváljon az edénytől, majd kevergetve kihűtjük.
Ebbe egyenként 4 db egész tojást elkeverünk./ gépi habverő dagasztójával/
Ezután evőkanállal forró olajba szaggatjuk. Ne túl sokat, hogy könnyen át tudjanak fordulni. Aranybarnára sütjük, majd papírra szedjük, hogy kissé leszívja az olajat róla.
Ezután kakaós porcukorba hempergetjük.
Felvert habtejszínnel nagyon finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »