Mazsolás túrófánk recept
Hozzávalók:
- 25dkg túró
- 2evőkanál cukor
- fél csomag vaníliás cukor
- csipet só
- 10 dkg liszt
- 1 kávéskanál sütőpor
- mazsola ízlés szerint
- olaj a sütéshez
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A túrót villával áttörjük. Hozzákeverjük a tojásokat, a cukrot,a vaníliás cukrot, a sót, a lisztben elkevert sütőport és a mazsolát. Forró olajba evőkanál segítségével gömböket adagolunk a masszából és mindkét oldalukat megsütjük. Sütés közben megnőnek a fánkocskák. Vaníliás porcukorban megforgatva tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

