Mazsolás túrófánk recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 25dkg túró
- 2evőkanál cukor
- fél csomag vaníliás cukor
- csipet só
- 10 dkg liszt
- 1 kávéskanál sütőpor
- mazsola ízlés szerint
- olaj a sütéshez
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A túrót villával áttörjük. Hozzákeverjük a tojásokat, a cukrot,a vaníliás cukrot, a sót, a lisztben elkevert sütőport és a mazsolát. Forró olajba evőkanál segítségével gömböket adagolunk a masszából és mindkét oldalukat megsütjük. Sütés közben megnőnek a fánkocskák. Vaníliás porcukorban megforgatva tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.