Mazsolás túrófánk recept

Hozzávalók:
- 25dkg túró
- 2evőkanál cukor
- fél csomag vaníliás cukor
- csipet só
- 10 dkg liszt
- 1 kávéskanál sütőpor
- mazsola ízlés szerint
- olaj a sütéshez
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A túrót villával áttörjük. Hozzákeverjük a tojásokat, a cukrot,a vaníliás cukrot, a sót, a lisztben elkevert sütőport és a mazsolát. Forró olajba evőkanál segítségével gömböket adagolunk a masszából és mindkét oldalukat megsütjük. Sütés közben megnőnek a fánkocskák. Vaníliás porcukorban megforgatva tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »