Joghurtos fánk recept

Hozzávalók:
- 2 joghurt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 vaníliás cukor
- 1 sütőpor
- 25 dkg liszt
- olaj a sütéshez
- porcukor a beleforgatáshoz
- baracklekvár
Elkészítése:
2 gyümölcsös joghurtot (legjobb a barackos), 2 tojást kikeverünk 1 cs.vaníliás cukorral majd beleöntjük a 25 dkg lisztet amibe elkeverünk 1 cs sütőport. Ez után ki sütjük forró olajba, evőkanállal vagy mokkás kanállal szaggatjuk bele. Még forrón meg forgatjuk porcukorba. Barack lekvárral tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édesburgonya vásárlás és felhasználás – így hozd ki belőle a legtöbbet a konyhában(x)
Az édesburgonya – vagy ahogy sokan nevezik, batáta – egyre gyakrabban kerül
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »