Joghurtos fánk recept
                            Hozzávalók:
- 2 joghurt
 - 2 
 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 vaníliás cukor
 - 1 sütőpor
 - 25 dkg liszt
 - olaj a sütéshez
 - porcukor a beleforgatáshoz
 - baracklekvár
 
Elkészítése:
2 gyümölcsös joghurtot (legjobb a barackos), 2 tojást kikeverünk 1 cs.vaníliás cukorral majd beleöntjük a 25 dkg lisztet amibe elkeverünk 1 cs sütőport. Ez után ki sütjük forró olajba, evőkanállal vagy mokkás kanállal szaggatjuk bele. Még forrón meg forgatjuk porcukorba. Barack lekvárral tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

