Joghurtos fánk recept

Hozzávalók:
- 2 kis dobozos joghurt (gyümölcs, vagy natúr)
- 1cs vaníliás cukor
- Fél csomag sütőpor
- 6-7 kanál kristálycukor
- 1egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- Liszt 20-40 dkg
- Olaj a sütéshez 3-4 dl
Elkészítése:
A liszt és a sütőpor kivételével mindent jól összedolgozunk/cukorból tehetünk bele többet vagy kevesebbet ízlés szerint/ha ez megvan, akkor a sütőport is bele keverjük. A lisztet ez után tesszük bele apránként annyit, hogy jól formázható tésztát kapjunk. Evőkanállal diónyi adagokat szaggatunk, majd forró olajban megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »