Joghurtos fánk recept
Hozzávalók:
- 2 kis dobozos joghurt (gyümölcs, vagy natúr)
- 1cs vaníliás cukor
- Fél csomag sütőpor
- 6-7 kanál kristálycukor
- 1egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - Liszt 20-40 dkg
- Olaj a sütéshez 3-4 dl
Elkészítése:
A liszt és a sütőpor kivételével mindent jól összedolgozunk/cukorból tehetünk bele többet vagy kevesebbet ízlés szerint/ha ez megvan, akkor a sütőport is bele keverjük. A lisztet ez után tesszük bele apránként annyit, hogy jól formázható tésztát kapjunk. Evőkanállal diónyi adagokat szaggatunk, majd forró olajban megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

