Joghurtos fánk recept
Hozzávalók:
- 2 kis dobozos joghurt (gyümölcs, vagy natúr)
- 1cs vaníliás cukor
- Fél csomag sütőpor
- 6-7 kanál kristálycukor
- 1egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - Liszt 20-40 dkg
- Olaj a sütéshez 3-4 dl
Elkészítése:
A liszt és a sütőpor kivételével mindent jól összedolgozunk/cukorból tehetünk bele többet vagy kevesebbet ízlés szerint/ha ez megvan, akkor a sütőport is bele keverjük. A lisztet ez után tesszük bele apránként annyit, hogy jól formázható tésztát kapjunk. Evőkanállal diónyi adagokat szaggatunk, majd forró olajban megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

