Joghurtos fánk recept

Hozzávalók:
- 2 kis dobozos joghurt (gyümölcs, vagy natúr)
- 1cs vaníliás cukor
- Fél csomag sütőpor
- 6-7 kanál kristálycukor
- 1egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- Liszt 20-40 dkg
- Olaj a sütéshez 3-4 dl
Elkészítése:
A liszt és a sütőpor kivételével mindent jól összedolgozunk/cukorból tehetünk bele többet vagy kevesebbet ízlés szerint/ha ez megvan, akkor a sütőport is bele keverjük. A lisztet ez után tesszük bele apránként annyit, hogy jól formázható tésztát kapjunk. Evőkanállal diónyi adagokat szaggatunk, majd forró olajban megsütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »