Forgács fánk recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg liszt
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- kb 10 dkg porcukor (vagy ízlés szerint ki, hogy szereti)
- 1 kis poharas tejföl
- 1 cs vaníliás cukor
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A hozzávalókat egybe öntjük,majd összegyúrjuk.Kinyújtjuk (én kb 1-1,5 cm vastagra szoktam,),majd derelyevágóval kockákra vagy fantázia szerint bármilyen formára vágjuk.Forró olajban pillanatok alatt kisül,ezért vigyázni kell arra hogy,egyszerre ne tegyünk túl sokat bele.Szűrőbe szedjük,és ha az olaj lecsöpögött fahéjas, kakaós vagy sima forgatjuk,és már tálalható is!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édesburgonya vásárlás és felhasználás – így hozd ki belőle a legtöbbet a konyhában(x)
Az édesburgonya – vagy ahogy sokan nevezik, batáta – egyre gyakrabban kerül
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »