Egyszerű joghurtos fánk recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 20 dkg cukor
- 1 cs sütőpor
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - csipet só
- 3 kis doboz joghurt
Sütéshez:
- olaj
Elkészítése:
A lisztet, a sütőport, a sót és a cukrot összekeverjük, majd beleütjük a tojásokat, hozzáadjuk a joghurtokat és sűrűbb galuska állagú tésztává keverjük.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk, és kanállal kisebb halmokat szaggatunk bele, lelapogatjuk kicsit, és mindkét oldalát pirosra sütjük.
(Lehet porcukorral megszórva,vagy lekvárral tálalni,de magában is nagyon finom)
Tipp:
Mint a nevében is benne van, egyszerű, gyors, finom
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

