Amerikai fánk recept

Hozzávalók:
- 2 csésze liszt
- 1/2 csésze cukor
- 1 csomag sütőpor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS(felverve)
- 1/2 csésze tej
- 1 csomag vaníliás cukor
- 4 evőkanál olaj
A bögre 2 dl-es.
Elkészítése:
Felmelegítjük a sütőt 160-165 fokra.Összekeverjük a lisztet,cukrot és a sütőport.Utána jöhet a tojás,a tej,olaj és a vaníliás cukor.Keverjük csomómentesre.A fánksütőt vékonyan kikenjük olajjal,a formák 2/3-ig töltjük a tésztával.Addig sütjük amíg rugalmassá nem válik.
Így is fogyasztható,de ha akarunk olvaszthatunk rá csokit is. A fánkok egyik felét belemártjuk gyorsan a csokiba és utána még kókuszreszelékbe vagy tortadarába.Megvárjuk míg a csoki megdermed és fogyasztható is.
Jó étvágyat!
Sztori: Nagyon szeretem ezt a sütit csinálni,egyszerű és finom.Otthon is mindenki szereti,hamar el szokott fogyni. :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »