Fahéjas pálmalevél recept

Hozzávalók:
- 50 dkg leveles tészta
- 5 dkg olvasztott vaj
- fahéjas cukor
Elkészítése:
A leveles tésztát 30*40 cm méretű téglalappá nyújtjuk.
Megkenjük olvasztott vajjal, majd megszórjuk a fahéjas cukorral (én még meglocsolom egy pici mézzel is). A tésztát két hosszabbik végénél kezdve feltekerjük úgy, hogy a közepénél összeérjenek. 30 percre hűtőbe tesszük, hogy könnyebb legyen szeletelni.
Ujjnyi vastagra felvágjuk, tepsire tesszük és 200 fokon 15 perc alatt megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »