Fahéjas pálmalevél recept
Hozzávalók:
- 50 dkg leveles tészta
- 5 dkg olvasztott vaj
- fahéjas cukor
Elkészítése:
A leveles tésztát 30*40 cm méretű téglalappá nyújtjuk.
Megkenjük olvasztott vajjal, majd megszórjuk a fahéjas cukorral (én még meglocsolom egy pici mézzel is). A tésztát két hosszabbik végénél kezdve feltekerjük úgy, hogy a közepénél összeérjenek. 30 percre hűtőbe tesszük, hogy könnyebb legyen szeletelni.
Ujjnyi vastagra felvágjuk, tepsire tesszük és 200 fokon 15 perc alatt megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »

