Kelesztés nélküli kakaós csiga recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tésztához:
- 25 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- fél dl étolaj
- 25 dkg túró
- 10 dkg porcukor
- csipet só
- tejföl, ha nem állna össze a tészta
Töltelékhez:
- 4 ek cukor
- kakaópor
- 1 ek étolaj
Kenéshez:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd lisztezett deszkán kb 1 cm vastagra kinyújtjuk. Olajjal megkenjük, majd cukros kakaóporral megszórjuk és feltekerjük.
Ujjnyi vastag csigákra vágjuk, sütőpapíros tepsibe tesszük és oldalukat felvert tojással kenjük.
180 fokos sütőben 20-25 perc alatt megsütjük. Porcukorral hintve tálaljuk. (Nekem 24 db csigám lett.)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »