Csészés tészta recept

Hozzávalók:
- 1 csésze cukor
- 1 csésze lekvár(ízlés szerint)
- 1 csésze tej
- 2 csésze liszt
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kanál zsír
- 1 sütőpor
- kevés porcukor
A csésze mérete mindegy, csak az arányok maradjanak meg!
Elkészítése:
A cukrot, zsírt, tojásokat, sütőport jó habosra kikeverjük. Hozzá tesszük a lekvárt és a tejet és ezt is habosodásig keverjük. Utoljára kerül bele a liszt.
Zsírozott, lisztezett tepsiben sütjük. (Ma már én sütőpapírral bélelem ki a tepsit.)
Önmagában porcukorral meghintve nagyon finom, de ha valaki akarja tuningolhatja töltelékkel is ízlése szerint.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »