Csészés tészta recept

Hozzávalók:
- 1 csésze cukor
- 1 csésze lekvár(ízlés szerint)
- 1 csésze tej
- 2 csésze liszt
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kanál zsír
- 1 sütőpor
- kevés porcukor
A csésze mérete mindegy, csak az arányok maradjanak meg!
Elkészítése:
A cukrot, zsírt, tojásokat, sütőport jó habosra kikeverjük. Hozzá tesszük a lekvárt és a tejet és ezt is habosodásig keverjük. Utoljára kerül bele a liszt.
Zsírozott, lisztezett tepsiben sütjük. (Ma már én sütőpapírral bélelem ki a tepsit.)
Önmagában porcukorral meghintve nagyon finom, de ha valaki akarja tuningolhatja töltelékkel is ízlése szerint.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »