Burgonyafánk recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1,2 kg burgonya
- 30 dkg liszt
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dkg élesztő
- pici só
- ízlés szerint őrölt szerecsendió
Elkészítése:
1,2 kg burgonyát meghámozunk, sós vízben megfőzzük,majd a vizet leöntve róla áttörjük. Hagyjuk kihűlni ,hozzáadunk 30 dkg lisztet, 4 tojást, 2 dkg élesztőt belemorzsolunk,sóval, őrölt szerecsendióval fűszerezzük és alaposan összedolgozzuk. Kb 15 percig pihenni hagyjuk, majd bő forró olajban kisütjük 1 evőkanál segítségével beleszaggatjuk. Mindkét oldalát pirosra sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.