Bögrés mákos recept

Hozzávalók:
A mérce 2,5 dl-es bögre
- 1 bögre mák
- 1 bögre cukor
- 1 bögre tej
- 2 bögre liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- fél ek zsír
- 1 csomagg sütőpor
Elkészítése:
Az összes hozzávalót egy keverőtálba tesszük, és robotgéppel csomómentesre keverjük. Majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 180 fokos sütőbe előmelegített sütőbe tűpróbáig sütjük. (35-40 perc)
Tipp:
Lehet bele potyogtatni meggyet, vagy amikor kihűlt ketté vágva megtölthetjük lekvárral.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »