Bobajka recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 6 db kifli
- 20 dkg darált mák
- 15 dkg kristálycukor
- 4 cs vaníliás cukor
- 2,5 dl forró víz
Elkészítése:
A kiflit ujjnyi karikára vágom, majd forró vízzel meglocsolom ,de vigyázzunk, hogy ne áztassuk el! A mákot a kristálycukrot a vaníliás cukorral összekeverem és egy tálba összeforgatom az áztatott kiflivel és lehet fogyasztani!Jó étvágyat!
Tipp:
Lehet a vizet helyettesíteni tejjel is aki úgy szerei és bármilyen öntetet lehet hozzá készíteni pl vanília sodót:) A kisfiam egyik kedvence!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.