Bobajka recept

Hozzávalók:
- 6 db kifli
- 20 dkg darált mák
- 15 dkg kristálycukor
- 4 cs vaníliás cukor
- 2,5 dl forró víz
Elkészítése:
A kiflit ujjnyi karikára vágom, majd forró vízzel meglocsolom ,de vigyázzunk, hogy ne áztassuk el! A mákot a kristálycukrot a vaníliás cukorral összekeverem és egy tálba összeforgatom az áztatott kiflivel és lehet fogyasztani!Jó étvágyat!
Tipp:
Lehet a vizet helyettesíteni tejjel is aki úgy szerei és bármilyen öntetet lehet hozzá készíteni pl vanília sodót:) A kisfiam egyik kedvence!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »