Uborkamártás recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 4-5 csemegeuborka
- néhány kanál húsleves
- 1 dl tejföl
- 1 kiskanál liszt
- 2 dkg vaj
- csipetnyi só
- ecet
Elkészítés:
Az uborkát apróra vagdaljuk, és annyi húslevesben, amennyi ellepi, megfőzzük. A liszttel elhabart tejföllel besűrítjük, felforraljuk, majd a tűzről levéve beledobjuk a vajat, és öntünk bele néhány csepp ecetet. Ha a vaj elolvadt, tálalhatjuk. Különösen főtt húsokhoz kitűnő, de hidegen is jó.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.