Tartár mártás recept
 
                            Nehézségi szint:
		Nincs adat
	Elkészítési idő:
		60 perc
	Mennyiség:
		4 fő részére
	Mennyibe kerül?
		Nincs adat
	Hozzávalók:
- 2 dl majonéz
- 2 dl tejföl
- 1 kanál citromlé
- 1 kanál porcukor
- 1 kanál mustár
- fél dl. száraz fehérbor
Elkészítése:
A majonézt a tejföllel összekeverjük, majd hozzáadjuk a citrom levet és a bort. Mustárral és cukorral ízesítjük. Kitűnő köret bármilyen rántott ételhez, de sok saláta alapanyaga is!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

