Édes – savanyú mártás párolt rizzsel recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1,5 dl ananászlé
- 2 evőkanál balzsamecet
- 2 evőkanál szójaszósz
- 2 evőkanál porcukor
- 2 evőkanál Globus Ketchup
- 1 evőkanál liszt
- 1 kiskanál őrölt gyömbér
- 1 dl víz
- olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db kaliforniai paprika
- 1 db sárgarépa
- 0,5 db konzerv ananász
- 0,5 üveg bambuszrügy
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát megdinszteljük az olajon.
Közben a zöldségeken kívül mindent összekeverünk egy tálban.
Kisebb darabokra vágjuk a zöldségeket, majd hozzáadjuk a hagymához.
Felöntjük a szószunkkal és lefedve kb. 30 percet főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »