Cuinberlandmártás recept

Hozzávalók:
- 1 narancs
- 1 evőkanál málna, vagy ribiszkeíz
- porcukor
- 1 dl vörösbor
- 1 kiskanál mustár
Elkészítés:
A narancs sárga héját lehámozzuk, és hajszálvékony metéltre vágva, vízben megfőzzük. A mustárt a gyümölcsízzel meg a cukorral elkeverjük, a borral felengedjük, és a narancs levével ízesítjük. Végül beleöntjük a narancshéj leszűrt levét, és sűrűre beforraljuk, majd hidegen tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »