Ropogós borjúgerinc recept
Hozzávalók:
- 1,5 kg borjúgerinc
- 15 dkg füstölt szalonna
- 5 dkg vaj
- 1 csomó leveszöldség
- só
Elkészítés:
A gerincet szalonnával sűrűn megtűzdeljük, forró vajjal leöntjük, a karikákra vágott zöldséget mellédobjuk, és ha a szalonna nem túl sós, meg is sózzuk. Egy kevés vízzel puhára pároljuk, majd a levével locsolgatva, a sütőben közepes lángon, szépen megpirítjuk. Miután felszeleteltük, a húst a csontra visszarakjuk, és rászűrjük a levét.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

