Ropogós borjúgerinc recept

Hozzávalók:
- 1,5 kg borjúgerinc
- 15 dkg füstölt szalonna
- 5 dkg vaj
- 1 csomó leveszöldség
- só
Elkészítés:
A gerincet szalonnával sűrűn megtűzdeljük, forró vajjal leöntjük, a karikákra vágott zöldséget mellédobjuk, és ha a szalonna nem túl sós, meg is sózzuk. Egy kevés vízzel puhára pároljuk, majd a levével locsolgatva, a sütőben közepes lángon, szépen megpirítjuk. Miután felszeleteltük, a húst a csontra visszarakjuk, és rászűrjük a levét.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

50 év szabadságvágy – Mandoki Soulmates megakoncert (x)
31 évvel ezelőtt Leslie Mandoki Tovább olvasom »

Mit főzzek ma? – 2025.07.25. péntek
A mai menü frissítő, kiadós és édesen zárul! Tökéletes választás a meleg ny
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »