Párizsi szelet recept

Hozzávalók:
- 8 szelet borjúborda vagy, comb
- 15 dkg liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- tej vagy sör
- só
- a sütéséhez bőven olaj
Elkészítés:
A kivert hússzeleteket egy fél órára besózzuk, majd a nedvességet leitatjuk róla. Először lisztbe, majd a sűrű palacsintamasszába mártjuk, amelyet a tojásból, a maradék liszttel meg tejjel vagy sörrel kevertünk ki. Még jobb, ha a tojásfehérjét habbá verve keverjük a tésztamasszába. Bő, forró olajban a szeletek mindkét felét ropogós pirosra sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »