Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Párizsi szelet recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 szelet borjúborda vagy, comb
    • 15 dkg liszt
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • tej vagy sör
    • a sütéséhez bőven olaj

    Elkészítés:
    A kivert hússzeleteket egy fél órára besózzuk, majd a nedvességet leitatjuk róla. Először lisztbe, majd a sűrű palacsintamasszába mártjuk, amelyet a tojásból, a maradék liszttel meg tejjel vagy sörrel kevertünk ki. Még jobb, ha a tojásfehérjét habbá verve keverjük a tésztamasszába. Bő, forró olajban a szeletek mindkét felét ropogós pirosra sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá