Párizsi szelet recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 8 szelet borjúborda vagy, comb
- 15 dkg liszt
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- tej vagy sör
- só
- a sütéséhez bőven olaj
Elkészítés:
A kivert hússzeleteket egy fél órára besózzuk, majd a nedvességet leitatjuk róla. Először lisztbe, majd a sűrű palacsintamasszába mártjuk, amelyet a tojásból, a maradék liszttel meg tejjel vagy sörrel kevertünk ki. Még jobb, ha a tojásfehérjét habbá verve keverjük a tésztamasszába. Bő, forró olajban a szeletek mindkét felét ropogós pirosra sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.