Borjúpaprikás recept

Hozzávalók:
- 80 dkg borjúcomb
- 2 evőkanál olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 kiskanál pirospaprika
- 1 dl tejföl
- 1 kiskanál liszt
- só
Elkészítés:
Az olajban, fedő alatt, megpirítjuk az apróra vágott hagymát, a paprikával meghintjük, és kevés vízzel egy óra hosszat fedő alatt pároljuk, hogy a hagyma szétfőjön. (Tehetünk bele egy zöldpaprikát és paradicsomot is, télen egy kiskanál paradicsompürét.) Ha a hagyma már szétfőtt, zsírjára sütjük, a kockákra vágott húst megforgatjuk benne, megsózzuk, és kevés vízzel puhára pároljuk. Végül a liszttel elkevert tejföllel besűrítjük, és vajas galuskával tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »