Bécsi szelet marhahúsból recept

Hozzávalók:
- 60 dkg felsál
- 2 dl tej
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt
- morzsa
- só
A sütéshez:
- bőven olaj
Elkészítés:
A húst kétszer megdaráljuk, és a tejjel leöntjük. Jól összedolgozzuk, és másnapig állni hagyjuk. Sütés előtt a tejet kinyomkodjuk belőle, a húst egy nyers tojással, sóval összegyúrjuk, és lapos szeleteket formálunk belőle. A szeleteket lisztbe, felvert tojásba és morzsába forgatjuk, majd bő, forró olajban kisütjük, mint a rántott húst.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »