Karalábé leves recept

Hozzávalók:
- fél kg karalábé
- 2 ek olaj
- 3 dkg liszt
- 1 dl tejföl
- 1 csokor petrezselyem
- só
- rizs
Elkészítése:
A karalábét megtisztítjuk, majd apró vékony szeletekre vágjuk. Forró olajon, fedő alatt puhára pároljuk. Sózzuk, majd meghintjük a liszttel és még pár percig pirítjuk. Hideg vízzel felöntjük és 10-15 percig főzzük. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet és a rizst. Ha a rizs megfőtt kész a levesünk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »