Karalábé leves recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- fél kg karalábé
- 2 ek olaj
- 3 dkg liszt
- 1 dl tejföl
- 1 csokor petrezselyem
- só
- rizs
Elkészítése:
A karalábét megtisztítjuk, majd apró vékony szeletekre vágjuk. Forró olajon, fedő alatt puhára pároljuk. Sózzuk, majd meghintjük a liszttel és még pár percig pirítjuk. Hideg vízzel felöntjük és 10-15 percig főzzük. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet és a rizst. Ha a rizs megfőtt kész a levesünk!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.