Zellerkrémleves recept
Hozzávalók:
- 1 gumó zeller
- 2 db vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 db krumpli
- 4 evőkanál étolaj
- 1 (kis doboz) tejföl
- fél liter víz
- só, bors, ételízesítő
Elkészítése: A vöröshagymát kockára vágjuk, majd üvegesre pirítjuk az étolajjal. A kis kockára vágott krumplit és a zellert beletesszük a hagymához. Összepirítjuk a hozzávalókat, majd felöntjük félé liter vízzel. Megvárjuk míg felforr majd összeturmixoljuk, ízlés szerint ízesítjük. A doboz tejfölt hozzáöntjük óvatosan, hogy ne csomósodjon össze akár turmix használatával. Várunk még, hogy tottyanjon egyet és kész is van.
Tálalás: Pirított kenyérkockával és egy kis zeller zöldjével tehetjük még gusztusosabbá a levesünket.
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

