Zellerkrémleves recept

Hozzávalók:
- 1 gumó zeller
- 2 db vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 db krumpli
- 4 evőkanál étolaj
- 1 (kis doboz) tejföl
- fél liter víz
- só, bors, ételízesítő
Elkészítése: A vöröshagymát kockára vágjuk, majd üvegesre pirítjuk az étolajjal. A kis kockára vágott krumplit és a zellert beletesszük a hagymához. Összepirítjuk a hozzávalókat, majd felöntjük félé liter vízzel. Megvárjuk míg felforr majd összeturmixoljuk, ízlés szerint ízesítjük. A doboz tejfölt hozzáöntjük óvatosan, hogy ne csomósodjon össze akár turmix használatával. Várunk még, hogy tottyanjon egyet és kész is van.
Tálalás: Pirított kenyérkockával és egy kis zeller zöldjével tehetjük még gusztusosabbá a levesünket.
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »