Zellerkrémleves recept

Hozzávalók:
- 1 gumó zeller
- 2 db vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 db krumpli
- 4 evőkanál étolaj
- 1 (kis doboz) tejföl
- fél liter víz
- só, bors, ételízesítő
Elkészítése: A vöröshagymát kockára vágjuk, majd üvegesre pirítjuk az étolajjal. A kis kockára vágott krumplit és a zellert beletesszük a hagymához. Összepirítjuk a hozzávalókat, majd felöntjük félé liter vízzel. Megvárjuk míg felforr majd összeturmixoljuk, ízlés szerint ízesítjük. A doboz tejfölt hozzáöntjük óvatosan, hogy ne csomósodjon össze akár turmix használatával. Várunk még, hogy tottyanjon egyet és kész is van.
Tálalás: Pirított kenyérkockával és egy kis zeller zöldjével tehetjük még gusztusosabbá a levesünket.
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »