Zellerkrémleves recept

Hozzávalók:
- egy nagy zeller
- 1 ek liszt
- 2 dl tej
- ízlés szerinti só
- egy húsleveskocka
Elkészítése:
A zellert tisztítsuk meg, hámozzuk meg és vágjuk nagyon apró kockákra. 3dl vízben, amihez hozzáadtuk a leveskockát, főzzük puhára a zellert. Turmixoljuk össze a tejjel és a liszttel, majd forraljuk fel egyszer az egészet. Pirított kenyérkockákkal tálalhatjuk. Hidegen és melegen is nagyon finom.
A receptet küldte:Gecseyné Glöckner Lívia. Köszönjük!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »
A legjobb házias egytálételek – húsimádóknak és zöldségkedvelőknek
Amikor kevés az időd, de valami igazán laktatót szeretnél főzni, az egytálé
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »