Zellerkrémleves recept

Hozzávalók:
- egy nagy zeller
- 1 ek liszt
- 2 dl tej
- ízlés szerinti só
- egy húsleveskocka
Elkészítése:
A zellert tisztítsuk meg, hámozzuk meg és vágjuk nagyon apró kockákra. 3dl vízben, amihez hozzáadtuk a leveskockát, főzzük puhára a zellert. Turmixoljuk össze a tejjel és a liszttel, majd forraljuk fel egyszer az egészet. Pirított kenyérkockákkal tálalhatjuk. Hidegen és melegen is nagyon finom.
A receptet küldte:Gecseyné Glöckner Lívia. Köszönjük!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »