Virslis karfiolleves recept

Hozzávalók:
- 1 fej karfiol
- 1-2 pár virsli
- 1 tejföl
- pici ételízesítő
- fokhagyma
Elkészítése:
A rózsáira szedett karfolt felteszem ételízesítős vízbe főni,a virslit megsütöm sütőbe. Ha megfőtt a karfiol kiveszek belőle tetszés szerint valamennyi ép karfiol rózsát,majd a többit főzöm még kicsit. A túlfőzött karfiolt beleteszem turmix gépbe teszek hozzá tejfölt, zúzott fokhagymát, pici piros paprikát, majd összeturmixolom a maradék főző vízbe öntöm az összeturmixolt karfiolt. belerakom a kiszedett, ép karfiol rózsákat, felkarikázom a sült virslit és összeforralom az egészet. Melegen tálaljuk, nagyon finom és nagyon laktató!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »