Virslis karfiolleves recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 fej karfiol
- 1-2 pár virsli
- 1 tejföl
- pici ételízesítő
- fokhagyma
Elkészítése:
A rózsáira szedett karfolt felteszem ételízesítős vízbe főni,a virslit megsütöm sütőbe. Ha megfőtt a karfiol kiveszek belőle tetszés szerint valamennyi ép karfiol rózsát,majd a többit főzöm még kicsit. A túlfőzött karfiolt beleteszem turmix gépbe teszek hozzá tejfölt, zúzott fokhagymát, pici piros paprikát, majd összeturmixolom a maradék főző vízbe öntöm az összeturmixolt karfiolt. belerakom a kiszedett, ép karfiol rózsákat, felkarikázom a sült virslit és összeforralom az egészet. Melegen tálaljuk, nagyon finom és nagyon laktató!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.