Virslis karfiolleves recept

Hozzávalók:
- 1 fej karfiol
- 1-2 pár virsli
- 1 tejföl
- pici ételízesítő
- fokhagyma
Elkészítése:
A rózsáira szedett karfolt felteszem ételízesítős vízbe főni,a virslit megsütöm sütőbe. Ha megfőtt a karfiol kiveszek belőle tetszés szerint valamennyi ép karfiol rózsát,majd a többit főzöm még kicsit. A túlfőzött karfiolt beleteszem turmix gépbe teszek hozzá tejfölt, zúzott fokhagymát, pici piros paprikát, majd összeturmixolom a maradék főző vízbe öntöm az összeturmixolt karfiolt. belerakom a kiszedett, ép karfiol rózsákat, felkarikázom a sült virslit és összeforralom az egészet. Melegen tálaljuk, nagyon finom és nagyon laktató!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »