Virslis karfiolleves recept
Hozzávalók:
- 1 fej karfiol
- 1-2 pár virsli
- 1 tejföl
- pici ételízesítő
- fokhagyma
Elkészítése:
A rózsáira szedett karfolt felteszem ételízesítős vízbe főni,a virslit megsütöm sütőbe. Ha megfőtt a karfiol kiveszek belőle tetszés szerint valamennyi ép karfiol rózsát,majd a többit főzöm még kicsit. A túlfőzött karfiolt beleteszem turmix gépbe teszek hozzá tejfölt, zúzott fokhagymát, pici piros paprikát, majd összeturmixolom a maradék főző vízbe öntöm az összeturmixolt karfiolt. belerakom a kiszedett, ép karfiol rózsákat, felkarikázom a sült virslit és összeforralom az egészet. Melegen tálaljuk, nagyon finom és nagyon laktató!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

