Tojásleves tárkonyos ecettel recept

Hozzávalók:
- 1 kis fej hagyma apróra vágva
- 1 tk köménymag
- 2 tk fűszerpaprika
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- tárkonyos borecet
- só
Elkészítése:
Az apróra vágott vöröshagymát némi zsiradékon üvegesre pirítom, hozzáadom a köménymagot és ha pattogni kezd, rászórom a pirospaprikát, sózom, felengedem vízzel, felfőzöm, majd beleteszem a tojást és pár másodperc múlva összekavarom (azért szoktam néhány pillanatot várni, mert szeretem ha nagyobb darabokban van a tojás benne).
Néhány percet főzöm, ha szükséges után ízesítem.
Ha elkészült a leves három-négy evőkanál tárkonyos borecetet adok hozzá.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »