Tojásleves tárkonyos ecettel recept
Hozzávalók:
- 1 kis fej hagyma apróra vágva
- 1 tk köménymag
- 2 tk fűszerpaprika
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - tárkonyos borecet
- só
Elkészítése:
Az apróra vágott vöröshagymát némi zsiradékon üvegesre pirítom, hozzáadom a köménymagot és ha pattogni kezd, rászórom a pirospaprikát, sózom, felengedem vízzel, felfőzöm, majd beleteszem a tojást és pár másodperc múlva összekavarom (azért szoktam néhány pillanatot várni, mert szeretem ha nagyobb darabokban van a tojás benne).
Néhány percet főzöm, ha szükséges után ízesítem.
Ha elkészült a leves három-négy evőkanál tárkonyos borecetet adok hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

