Tojásleves tárkonyos ecettel recept

Hozzávalók:
- 1 kis fej hagyma apróra vágva
- 1 tk köménymag
- 2 tk fűszerpaprika
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- tárkonyos borecet
- só
Elkészítése:
Az apróra vágott vöröshagymát némi zsiradékon üvegesre pirítom, hozzáadom a köménymagot és ha pattogni kezd, rászórom a pirospaprikát, sózom, felengedem vízzel, felfőzöm, majd beleteszem a tojást és pár másodperc múlva összekavarom (azért szoktam néhány pillanatot várni, mert szeretem ha nagyobb darabokban van a tojás benne).
Néhány percet főzöm, ha szükséges után ízesítem.
Ha elkészült a leves három-négy evőkanál tárkonyos borecetet adok hozzá.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »