Snidlinges burgonyakrémleves pirított baconnel recept
Hozzávalók:
- 60 dkg burgonya
- 1,5 liter zöldség-, vagy húsleves alaplé
- 2 babérlevél
- 5 ek (lm) tejföl
- ízlés szerint só
- frissen őrölt fehér bors
- bacon
- frissen aprított snidling
Elkészítése:
A burgonyát meghámozom, apró kockára vágom, és az alaplében a babérlevéllel puhára főzöm.
Ha a krumpli megpuhult, a levest leturmixolom, hozzáadom a tejfölt, sózom, borsozom, összeforralom.
Pirított baconnel, valamint az aprított snidlinggel megszórva forrón tálalom.
Jó étvágyat!
A snidlinges burgonyakrémleves pirított baconnel kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 1 g
Szénhidrát: 5 g
Zsír: 2 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »


