Snidlinges burgonyakrémleves pirított baconnel recept

Hozzávalók:
- 60 dkg burgonya
- 1,5 liter zöldség-, vagy húsleves alaplé
- 2 babérlevél
- 5 ek (lm) tejföl
- ízlés szerint só
- frissen őrölt fehér bors
- bacon
- frissen aprított snidling
Elkészítése:
A burgonyát meghámozom, apró kockára vágom, és az alaplében a babérlevéllel puhára főzöm.
Ha a krumpli megpuhult, a levest leturmixolom, hozzáadom a tejfölt, sózom, borsozom, összeforralom.
Pirított baconnel, valamint az aprított snidlinggel megszórva forrón tálalom.
Jó étvágyat!
A snidlinges burgonyakrémleves pirított baconnel kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 1 g
Szénhidrát: 5 g
Zsír: 2 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »