Pudingos almaleves recept
Hozzávalók:
- 2 közepes alma
- 2 l víz
- cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - liszt
- fahéj
- szegfűszeg
- vaníliás cukor
Elkészítése:
A két almát megpucoljuk, felkockázva a cukros vízbe tesszük. Beleteszünk néhány szem szegfűszeget és az almákat puhára főzzük. Összekeverjük a tojást kis vízzel és kb 50 g liszttel csomómentesre és a puha almákra öntjük sűrű kevergetés mellett. Összeforraljuk az egészet, majd levesszük a lángról. Miután kicsit hül ízlés szerint teszünk hozzá fahéjat, vaníliát esetleg kis citromlevet, cukrot. Hidegen, tejszínhabbal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

