Paradicsomleves recept
                            Nehézségi szint:
		Kezdőknek
	Elkészítési idő:
		40 perc
	Mennyiség:
		4 fő részére
	Mennyibe kerül?
		Olcsó
	Hozzávalók:
- 50 dkg sűrített paradicsom
 - 25 dkg kisebb kagylótészta
 - 1 ek olaj
 - 1 ek cukor
 - só, bors
 
Elkészítése:
Egy lábosban az olajat fűszerezzük sóval, borssal, cukorral, majd öntsük hozzá a paradicsomot. Forraljuk össze, a tésztát kevés, sós vízben főzzük meg és ezt adjuk a leveshez.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »


