Minestrone leves recept

Hozzávalók:
- húsos szalonna
- vaj
- sárga és fehér répa
- póréhagyma
- fokhagyma
- só
- bazsalikom
- rozmaring
- kakukkfű
- paradicsom
- penne tészta
Elkészítése:
5 dkg vajat felolvasztunk a fazékban. A felaprított szalonnát egy kicsit megpirítjuk a vajon,hozzáadagoljuk a kis darabokra vágott répákat, hagymát, fűszerezzük. A paradicsom héját eltávolítjuk,darabokra szeleteljük,azzal is tovább főzzük. A tésztát bele szórjuk,10 percig főzzük és kapunk egy nagyon finom levest. Én szárított fűszereket használtam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »