Minestrone leves recept

Hozzávalók:
- húsos szalonna
- vaj
- sárga és fehér répa
- póréhagyma
- fokhagyma
- só
- bazsalikom
- rozmaring
- kakukkfű
- paradicsom
- penne tészta
Elkészítése:
5 dkg vajat felolvasztunk a fazékban. A felaprított szalonnát egy kicsit megpirítjuk a vajon,hozzáadagoljuk a kis darabokra vágott répákat, hagymát, fűszerezzük. A paradicsom héját eltávolítjuk,darabokra szeleteljük,azzal is tovább főzzük. A tésztát bele szórjuk,10 percig főzzük és kapunk egy nagyon finom levest. Én szárított fűszereket használtam.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »