Minestrone leves recept

Hozzávalók:
- húsos szalonna
- vaj
- sárga és fehér répa
- póréhagyma
- fokhagyma
- só
- bazsalikom
- rozmaring
- kakukkfű
- paradicsom
- penne tészta
Elkészítése:
5 dkg vajat felolvasztunk a fazékban. A felaprított szalonnát egy kicsit megpirítjuk a vajon,hozzáadagoljuk a kis darabokra vágott répákat, hagymát, fűszerezzük. A paradicsom héját eltávolítjuk,darabokra szeleteljük,azzal is tovább főzzük. A tésztát bele szórjuk,10 percig főzzük és kapunk egy nagyon finom levest. Én szárított fűszereket használtam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »