Mazsolás gesztenyekrémleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg gesztenyemassza
- 8 dl tej
- 3 ek cukor
- egy csomag főzős vanília ízű pudingpor
- 10 dkg mazsola
- rum
Elkészítése:
A mazsolát beáztatjuk egy kevés rumba. A pudingporból és a tejből híg pudingot főzünk a cukorral együtt. A gesztenyét villával összetörjük, és ha a puding elkészült hozzákeverjük, és még 1-2 percig főzzük. Ha megfőtt akkor botmixerrel összeturmixoljuk, és a tetejére szórjuk a mazsolát.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »