Mazsolás gesztenyekrémleves recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 25 dkg gesztenyemassza
- 8 dl tej
- 3 ek cukor
- egy csomag főzős vanília ízű pudingpor
- 10 dkg mazsola
- rum
Elkészítése:
A mazsolát beáztatjuk egy kevés rumba. A pudingporból és a tejből híg pudingot főzünk a cukorral együtt. A gesztenyét villával összetörjük, és ha a puding elkészült hozzákeverjük, és még 1-2 percig főzzük. Ha megfőtt akkor botmixerrel összeturmixoljuk, és a tetejére szórjuk a mazsolát.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.