Tarhonyaleves recept

Hozzávalók:
- 10 dkg tarhonya
- 2 evőkanál olaj
- 1 kis fej vöröshagyma
- 30 dkg burgonya
- só vagy 1 leveskocka
- 1 kiskanálnyi pirospaprika
Elkészítés:
A nagyon apróra vágott vagy reszelt vöröshagymát az olajon megpirítjuk, a pirospaprikával meghintjük, és 1,2 liter forró vízzel felengedjük. Belerakjuk a meghámozott, kockákra vágott burgonyát, a tarhonyát, és sóval vagy leveskockával ízesítjük. Fedő alatt kis lángon addig főzzük, amíg a tarhonya meg a burgonya meg nem puhult.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »