Tarhonyaleves recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 10 dkg tarhonya
- 2 evőkanál olaj
- 1 kis fej vöröshagyma
- 30 dkg burgonya
- só vagy 1 leveskocka
- 1 kiskanálnyi pirospaprika
Elkészítés:
A nagyon apróra vágott vagy reszelt vöröshagymát az olajon megpirítjuk, a pirospaprikával meghintjük, és 1,2 liter forró vízzel felengedjük. Belerakjuk a meghámozott, kockákra vágott burgonyát, a tarhonyát, és sóval vagy leveskockával ízesítjük. Fedő alatt kis lángon addig főzzük, amíg a tarhonya meg a burgonya meg nem puhult.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.