Tarhonyaleves recept

Hozzávalók:
- 10 dkg tarhonya
- 2 evőkanál olaj
- 1 kis fej vöröshagyma
- 30 dkg burgonya
- só vagy 1 leveskocka
- 1 kiskanálnyi pirospaprika
Elkészítés:
A nagyon apróra vágott vagy reszelt vöröshagymát az olajon megpirítjuk, a pirospaprikával meghintjük, és 1,2 liter forró vízzel felengedjük. Belerakjuk a meghámozott, kockákra vágott burgonyát, a tarhonyát, és sóval vagy leveskockával ízesítjük. Fedő alatt kis lángon addig főzzük, amíg a tarhonya meg a burgonya meg nem puhult.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »