Reszelttésztaleves recept

Hozzávalók:
- erőleves vagy rántott leves
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- annyi liszt
- amennyit felvesz
Elkészítés:
A tojást annyi liszttel dolgozzuk össze, amennyit felvesz, hogy rugalmas, kemény gyúrt tésztát kapjunk. Egy óráig állni hagyjuk, majd a tésztacipót a reszelő durva fokán át a lobogva forró erőlevesbe vagy rántott levesbe reszeljük. Addig főzzük, amíg a leves tetejére fel nem jött.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »
10 szuper lecsós recept, amit még nem próbáltál
Fedezd fel a lecsó sokoldalúságát ebben a válogatásban, ahol a hagyományos
Tovább olvasom »