Kukoricaleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 doboz konzerv kukorica
- 0,5l tej
- 0,5l víz
- 1 db tyúkhúsleves- vagy erőleveskocka
- 1db fehér vagy zöld paprika (csípőssel még jobb)
- (curry por)
- Olaj vagy margarin
- Reszelt sajt (tálaláshoz)
Elkészítése:
A kukorica levét leöntjük, a csíkokra vágott paprikával és ízlés szerinti mennyiségű curryvel olajon/margarinon kicsit megpirítjuk. Vízzel felöntjük, és beledobjuk a leveskockát. Ha felforrt, felöntjük tejjel. Ismét felforraljuk, majd forrón, reszelt sajtra merve tálaljuk.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »