Kukoricaleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 doboz konzerv kukorica
- 0,5l tej
- 0,5l víz
- 1 db tyúkhúsleves- vagy erőleveskocka
- 1db fehér vagy zöld paprika (csípőssel még jobb)
- (curry por)
- Olaj vagy margarin
- Reszelt sajt (tálaláshoz)
Elkészítése:
A kukorica levét leöntjük, a csíkokra vágott paprikával és ízlés szerinti mennyiségű curryvel olajon/margarinon kicsit megpirítjuk. Vízzel felöntjük, és beledobjuk a leveskockát. Ha felforrt, felöntjük tejjel. Ismét felforraljuk, majd forrón, reszelt sajtra merve tálaljuk.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »