Narancssárga leves recept

Hozzávalók:
- 300 gramm sárgarépa
- 3-4 evőkanál olívaolaj
- 2-3 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt koriander
Elkészítése:
Miután megmosom és megtisztítom a sárgarépát, finomra lereszelem. Olívaolajon kissé megpárolom, ezután felöntöm kb 1 liter vízzel. Sózom, ízlés szerint fűszerezem, frissen őrölök bele kb fél teáskanálnyi koriandert, belenyomom a fokhagymát. 30-40 percig lassú tűzön főzöm, az elpárolgott vizet szükség szerint pótolom (sűrűsége alapján).
Sztori: Leves fontos része az étkezésünknek, sokszor gondot okoz, mit készítsek, hogy változatos és finom is legyen. Ezt a könnyű és gyorsan elkészíthető levest nyáron de télen is szeretjük, finom emellett egészséges is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »