Narancssárga leves recept
Hozzávalók:
- 300 gramm sárgarépa
- 3-4 evőkanál olívaolaj
- 2-3 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt koriander
Elkészítése:
Miután megmosom és megtisztítom a sárgarépát, finomra lereszelem. Olívaolajon kissé megpárolom, ezután felöntöm kb 1 liter vízzel. Sózom, ízlés szerint fűszerezem, frissen őrölök bele kb fél teáskanálnyi koriandert, belenyomom a fokhagymát. 30-40 percig lassú tűzön főzöm, az elpárolgott vizet szükség szerint pótolom (sűrűsége alapján).
Sztori: Leves fontos része az étkezésünknek, sokszor gondot okoz, mit készítsek, hogy változatos és finom is legyen. Ezt a könnyű és gyorsan elkészíthető levest nyáron de télen is szeretjük, finom emellett egészséges is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

