Narancssárga leves recept
Hozzávalók:
- 300 gramm sárgarépa
- 3-4 evőkanál olívaolaj
- 2-3 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt koriander
Elkészítése:
Miután megmosom és megtisztítom a sárgarépát, finomra lereszelem. Olívaolajon kissé megpárolom, ezután felöntöm kb 1 liter vízzel. Sózom, ízlés szerint fűszerezem, frissen őrölök bele kb fél teáskanálnyi koriandert, belenyomom a fokhagymát. 30-40 percig lassú tűzön főzöm, az elpárolgott vizet szükség szerint pótolom (sűrűsége alapján).
Sztori: Leves fontos része az étkezésünknek, sokszor gondot okoz, mit készítsek, hogy változatos és finom is legyen. Ezt a könnyű és gyorsan elkészíthető levest nyáron de télen is szeretjük, finom emellett egészséges is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

